Sponsors

NL gravel series

Cannondale

Het Amerikaanse merk timmert stevig aan de weg met onder andere een nieuwe serie gravelfietsen. Zien we de nieuwe gravelfiets SuperSix EVO aan de start? Of voor meer comfort onderweg de Topstone? Bij Cannondale heb je een ruime keuze aan fietsen met elk zijn inzetgebied en unieke technische snufjes.

www.cannondale.com

Cyclon

Wil je optimaal blijven fietsen dan is goed onderhoud aan je fiets onontbeerlijk. Het Nederlandse Cyclon biedt een hele brede range aan schoonmaak en onderhoud oplossingen.

www.cyclon.nl

Evoc

Het Duitse merk EVOC werd opgericht door gedreven mountainbikers en snowboarders. Het uitgangspunt is om sportuitrusting van de hoogste kwaliteit en functionaliteit te leveren met een gedurfd, authentiek en karakteristiek design. EVOC gaat uit van ‘the Big 5’ in haar producten: Ergonomy, Ventilation, Organisation, Carry systems en Quality. EVOC biedt fiets- en wintersportuitrusting met optimale veiligheid, perfecte ergonomie en ultieme functionaliteit. Protect the things you love.

www.evoc.com

Fiets

Het wielermagazine van de Benelux wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuwtjes op fietsgebied. Naast het magazine kun je online ook het laatste niuews bijhouden of mee discussieren op het forum.

www.fiets.nl

Shimano 

Het toonaangevende Japanse onderdelenmerk heeft natuurlijk voor gravelfietsen ook een specifieke groepset.  Onder de naam GRX biedt deze groep biedt alles wat je als gravelfietser wenst. Een betrouwbaar schakelsysteem, keuze uit elektrisch of mechanisch schakelen en krachtige goed doseerbare remmen. Aan de ergonomie is goed nagedacht met de specifieke vorm van de schakelhendels.

www.shimano.com

CloseTheGap

Het Nederlandse merk CloseTheGap kent zijn bekendheid met de HideMyBell. Dit product intergreerd een fietsbel discreet in een stuurghoude voor je GPS. Met de samenwerking met Team Jumbo-Visma vind je de houders ook terug in het profpeloton.

www.closethegap.cc

Crankbrothers

Sinds 1997 is Crankbrothers ontwerpfilosofie eenvoudig: met een schone lei beginnen, en eindigen met een product dat elke rit beter maakt dan de vorige. Van een bescheiden begin in een garage in Laguna Beach, is Crankbrothers uitgegroeid tot een wereldwijd erkend en toonaangevend merk van pedalen, wielen, dropper posts, pompen, gereedschap en accessoires. Getest en bewezen door atleten van wereldklasse, ontwerpt Crankbrothers mountainbike-onderdelen die een superieure functie bieden door een baanbrekend ontwerp.

www.crankbrothers.com 

Vittoria

Wat maakt een gravelfiets nu zoveel anders als een racefiets? Het zijn in eerste instantie vooral de bredere banden die opvallen. Het Italiaanse Vittoria heeft een hele brede range gravelbanden voorhanden. Met erg veel keuze in bandbreedte, profiel en afwerking (skin wall!) zit er voor elke inzet wel een geschikt rubber bij.

www.vittoria.com

Fizik

Fizik werd in 1996 opgericht met als doel bijzonder hoogwaardige, creatieve en aantrekkelijke producten te produceren voor de meest veeleisende fietsers ter wereld. De passie voor topprestaties achter het veelzijdige assortiment van Fizik voor weg, offroad en triatlon kent geen grenzen. Het resultaat is dat talloze overwinningen in het profpeloton behaald zijn. Ook voor het design van de Fizik producten zijn al vele prijzen gewonnen.

www.fizik.com 

Gobik

Het Spaanse Gobik is de trotste partner van het World Tour UAE. Met Tadej Pogačar leverden ze de laatste jaren meteen de meeste gewilde ronderenner. Voor de ‘gewone’ man ben je bij GOBIK ook aan het juiste adres. Goed betaalbare kleding met stijlvolle ontwerpen. Ook voor custom teamkleding  het juiste adres zo ook voor de NL gravel series. De leiderstruien worden namelijk ook gemaakt door GOBIK.

www.gobik.com