Sponsors

Merida NL gravel series

Merida 

Hoofdsponsor Merida kent een rijke historie in de wedstrijdsport. Denk aan Hermida en Gunn Ritha Dahle welke jarenlang in de top van het mountainbiken rondreden. Op de weg kent het Taiwanese fietsgigant ook steeds meer bekendheid door World Tour team Bahrain Victories te voorzien van materiaal. Voor gravelfietsen ben je ook in bij Merida aan het goede adres met de Silex of kies voor de Scultura-Endurance voor een wanneer het vooral op snelheid over off-road gaat.

www.merida.nl

Gobik

Het Spaanse Gobik is de trotste partner van het World Tour UAE. Met Tadej Pogačar leverden ze de laatste jaren meteen de meeste gewilde ronderenner. Voor de ‘gewone’ man ben je bij GOBIK ook aan het juiste adres. Goed betaalbare kleding met stijlvolle ontwerpen. Ook voor custom teamkleding  het juiste adres zo ook voor de Merida NL gravel series. De leiderstruien worden namelijk ook gemaakt door GOBIK.

www.gobik.com

CloseTheGap

Het Nederlandse merk CloseTheGap kent zijn bekendheid met de HideMyBell. Dit product intergreerd een fietsbel discreet in een stuurghoude voor je GPS. Met de samenwerking met Team Jumbo-Visma vind je de houders ook terug in het profpeloton.

www.closethegap.cc

Fiets

Het wielermagazine van de Benelux wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuwtjes op fietsgebied. Naast het magazine kun je online ook het laatste niuews bijhouden of mee discussieren op het forum.

www.fiets.nl

Schwalbe

www.schwalbe.com/nl/