Media

Merida NL Gravel Series

Cannondale

Het Amerikaanse merk timmert stevig aan de weg met onder andere een nieuwe serie gravelfietsen. Zien we de nieuwe gravelfiets SuperSix EVO aan de start? Of voor meer comfort onderweg de Topstone? Bij Cannondale heb je een ruime keuze aan fietsen met elk zijn inzetgebied en unieke technische snufjes.

www.cannondale.com

Cyclon

Wil je optimaal blijven fietsen dan is goed onderhoud aan je fiets onontbeerlijk. Het Nederlandse Cyclon biedt een hele brede range aan schoonmaak en onderhoud oplossingen.

www.cyclon.nl

Fiets

Het wielermagazine van de Benelux wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuwtjes op fietsgebied. Naast het magazine kun je online ook het laatste niuews bijhouden of mee discussieren op het forum.

www.fiets.nl

Shimano GRX

Het toonaangevende Japanse onderdelenmerk heeft natuurlijk voor gravelfietsen ook een specifieke groepset.  Onder de naam GRX biedt deze groep biedt alles wat je als gravelfietser wenst. Een betrouwbaar schakelsysteem, keuze uit elektrisch of mechanisch schakelen en krachtige goed doseerbare remmen. Aan de ergonomie is goed nagedacht met de specifieke vorm van de schakelhendels.

www.shimano.com

CloseTheGap

Het Nederlandse merk CloseTheGap kent zijn bekendheid met de HideMyBell. Dit product intergreerd een fietsbel discreet in een stuurghoude voor je GPS. Met de samenwerking met Team Jumbo-Visma vind je de houders ook terug in het profpeloton.

www.closethegap.cc

FFWD

Het wielenmerk uit Zwolle kent vooral zijn bekendheid in het wielrenpeloton. Maar ook voor het gravel segment is er keuze in topmateriaal. Zo is er de specifieke gravel serie Drift. Met de hoogwaardige DT Swiss naven, aero spaken en robuuste en lichtgewicht carbon velgen heb je alvast wielen om mee te doen voor de medailles.

www.ffwdwheels.com

Komoot

Zelf fietsroutes bouwen of zoek je inspiratie voor een route bij je thuis of vakantie adres? Ga dan eens bij Komoot kijken. Hier vind je tal van mogelijkheden voor verschillende type fietsen. Eenmaal een route gefietst? Je kunt deze uploaden en voorzien van afbeeldingen om de route interactiever te maken.

www.komoot.com

Vittoria

Wat maakt een gravelfiets nu zoveel anders als een racefiets? Het zijn in eerste instantie vooral de bredere banden die opvallen. Het Italiaanse Vittoria heeft een hele brede range gravelbanden voorhanden. Met erg veel keuze in bandbreedte, profiel en afwerking (skin wall!) zit er voor elke inzet wel een geschikt rubber bij. 

www.vittoria.com