Aalten

Merida NL Gravel Series

Aalten zondag 14 mei: de aftrap

De eerste Merida NL gravel series wedstrijd staat in Aalten op het programma. In de Achterhoek is een mooie gevarieerde en snelle gravel omloop van ± 13 kilometer uitgezet. De lokale organisatie – fietsgroep ‘t Muurtje) zorgt dat deze koers kan plaatsvinden over veelal brede zand- en grindwegen Niet alleen de ondergrond is een uitdaging, bij de stroken met weinig beschutting heeft de wind ook vrij spel. 

Start wedstrijden heren: 12:30 uur
Start wedstrijden dames: 12:32 uur

Praktische info

Permanence:‘t Romienendal – Aladnaweg 3 volg de borden P en volg de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders op.

Inschrijven: via www.knwu.nl: LET op bij de heren is er een maximaal aantal deelnemers van 210. Hierbij geld is de inschrijving vol dan is er helaas geen mogelijkheid om deel te nemen. Bij de dames is er nog ruim voldoende ruimte om deel te nemen.
Bijschrijven: voor dames alleen mogelijk (20 euro contant als borg voor de leenchip mocht je deze niet hebben) tot 11:30 uur. 

Tijdregistratie: MyLaps KNWU chip, let op geen werkende chip is NIET in de uitslag
Chip controle: op het parcours is bij de start een fuik waar je doorheen rijdt voor controle of je chip werkt. 
Geen werkende chip? Deze kan tot een uur voor de wedstrijd worden gehuurd bij de inschrijving met 20 euro borg (contant!)
Rugnummers: rechts
Stuurbordjes: leesbaar monteren, dus niet rondbuigen rondom het balhoofd

Parcours verkenning: dit kan vanaf 11 uur, let op neem de verkeersregels tijdens de verkenning in acht.
Verzorging: ± 200 meter na de finish nabij ‘t Romienendal – Aladnaweg 3

GPS gravel rit

Geen wedstrijd rijden en lekker ontspannen genieten van de koerssfeer en de Achterhoekse gravelwegen? Rij dan mee met 1 van de 3 uitgezette gravel toertochten op GPX. Inschrijven via deze link .  Je hebt de keuze tussen 30, 75 of 125 kilometer. De organisatie van de toertocht ligt in handen van de Veloce uit Zieuwent.

Parcours Merida NL gravel series