De Merida NL gravel series 2023: vijf gravel wedstrijden met een overkoepelend klassement. Tussendoor is er ook nog het NK gravel welke ook meetelt voor het Merida NL gravel series klassement.

Merida NL Gravel Series

Aanmelden Merida NL gravel series wedstrijd

(maximaal 200 deelnemers)

Voor alle 5 events zijn er twee klassen: een heren en dames wedstrijd. Iedereen kan met een (start-) licentie meedoen en er is per klasse 1 totaal uitslag.

Klassement

Bij elke wedstrijd zijn er punten te halen voor een klassement over de vijf wedstrijden. Tevens is de tussenstand van het klassement ook onderdeel voor het bepalen van de startvolgorde. 

4iiii
Merida
Close The Gap
Shimano GRX
Fiets
Vittoria
Evoc
Fikiz
Crankbrothers
Gobik

GPS gravel ride

Genieten van de mooie mooiste paden en een nieuw gebied ontdekken? Schrijf je dan in voor een GPS gravel ride. Elke lokale organisatie heeft haar best gedaan om een verrassende rit te maken. We zijn hier vanzelfsprekend wel afhankelijk wat een gebied te bieden heeft, kijk daarom ook even wat er per event je te wachten staat.

Alle GPS ritten starten bij de wedstrijden zodat je meteen de sfeer kan proeven. Vanzelfsprekend is een fietshelm verplicht om de GPS routes te rijden.

Na de inschrijving ontvang je de week voor de GPS gravel ride de routes via een .gpx bestand in je mailbox. Goed voorbereiden met de route in je fietscomputer doe je dus thuis.

Aanmelden Merida NL gravel series wedstrijd

(maximaal 200 deelnemers)